Geef je binnenkort een groot feest? Dan komt er qua organisatie waarschijnlijk een hoop op je af. Uiteraard wil je alles graag in goede banen leiden, maar hoe doe je dat? Het inzetten van bonnen is een goed begin. Er zijn allerlei verschillende soorten bonnen voor handen die bij kunnen dragen aan een goede organisatie. Zo kun je bijvoorbeeld de rij bij de garderobe verkorten door gebruik te maken van garderobebonnen. 

Diverse soorten bonnen

Naast de bonnen voor de garderobe zijn er nog allerlei andere soorten bonnen verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van handige parkeertickets die bijdragen aan overzicht op de parkeerplaats? Garderobebonnen en parkeertickets zijn voornamelijk vanuit praktisch oogpunt gezien waardevol voor de organisatie. Maar bonnen kunnen ook een amusementsfunctie hebben. Je kunt hierbij denken aan lootjes voor een loterij. Prijsvragen en winacties doen het vaak goed op kleinere feestjes zoals een babyshower. Houd jij binnenkort een klein feestje, maar wil je de gasten toch een grootse beleving meegeven? Kies dan voor gepersonaliseerde loten. Deze loten zijn geheel naar wens samen te stellen. Verwerk bijvoorbeeld persoonlijke foto’s op de loten en verras je gasten met deze unieke details. 

Voorkom een lange rij aan de bar

Ben je op zoek naar bonnen die voornamelijk zorgen voor overzicht en orde? Dan is het inzetten van consumptiebonnen zeker het overwegen waard. Deze bonnen dragen bij aan een gestroomlijnde organisatie én ze kunnen daarnaast ook een commerciële functie vervullen. Omdat je op de bonnen een logo van een sponsor kunt afbeelden, werken de bonnen goed als promotiemiddel. Daarnaast zijn de bonnen natuurlijk zeer effectief op organisatorisch gebied. Met het gebruik van deze bonnen voorkom je een lange rij aan de bar. Hierdoor genereer je een goede doorstroom wat zorgt voor overzicht, rust en een goede omzet. De bonnen voor consumptie zijn dus met recht een effectief middel voor jouw feestje te noemen. 

Waarom bonnen gebruiken? 

Van hippe consumptiekaarten tot kleurrijke garderobenummers; ze zijn niet meer weg te denken op een festival. Dat diverse soorten bonnen regelmatig worden gebruikt op feestjes is uiteraard niet voor niets. De bonnen zijn een praktisch hulpmiddel bij het verwezenlijken van een goed georganiseerd feest. De mogelijkheid om de bonnen te personaliseren, zorgt ervoor dat de bonnen tevens dienen als effectieve marketingmethode. Daarnaast zijn de bonnen een milieuvriendelijke keuze. De bonnen zijn namelijk plasticvrij en zijn daarmee een stuk duurzamer dan de gebruikelijke festivalmunten. Het inzetten van diverse soorten bonnen is dus organisatorisch zinvol, marketingtechnisch lucratief én ook nog eens duurzaam. Welke bonnen ga jij gebruiken voor jouw feestje?